Alles is mogelijk

Angel in bosHeerlijk vertoevend op een mooi plekje in de natuur mijmer ik over alle gebeurtenissen die de wereld nog te wachten staan in het kader van de omslag op aarde. Het is hier rustig en vredig en zo stel ik me een nieuwe wereld voor. Een leefwereld waarin de natuur weer een centrale rol kan spelen en de mensen weer het respect voor al wat leeft in praktijk brengen. De natuur heeft het zwaar te verduren en de aarde zucht en steunt onder de zware last die we haar bezorgd hebben. Het kan zo niet doorgaan en dat zal ook niet gebeuren. Een doorbraak zal wellicht geforceerd moeten worden om de wereld met al wat leeft te redden. Een aantal malen in de geschiedenis zijn beschavingen ten onder gegaan in gelijksoortige omstandigheden, waarbij kerntechnologie de grote boosdoener was, denk maar aan Lemurië en Atlantis. Telkenmale heeft de aarde zich hersteld en telkenmale hebben zich weer langzaam maar zeker dezelfde vormen van macht en groei in technologie ontwikkeld. Die technologie werd voornamelijk verstrekt door buitenaardse rassen, die hierin verder gevorderd zijn dan de mens op aarde. Ook ditmaal vindt deze ruil van technologie voor macht met buitenaardse wezens plaats achter de schermen van supermachten in de wereld. Alles gebeurt in het geheim, men wil de massa onwetend houden om ze beter onder controle te kunnen houden. Wat niet weet, wat niet deert, is het motto. Die verkregen kennis van technologie leidt tot het ontwikkelen van de meest verschrikkelijke wapens en mechanieken die op verregaande wijze de mensheid kunnen beïnvloeden. In Irak worden er dagelijks proeven mee gedaan en het is verbijsterend dat alleen daarom al een oorlog de Amerikanen een mooie gelegenheid biedt dergelijke zaken uit te testen.
Is dit allemaal mogelijk? Helaas wel, helaas moeten we ons gaan realiseren dat er een heleboel dingen achter de schermen gaande zijn waar wij de dupe van zijn of nog kunnen worden. Het is de hoogste tijd dat we ons ervan bewust worden wat allemaal mogelijk is en we inzien dat onze keuze voor het licht en de liefde van levensbelang is, want ook in het licht is alles mogelijk en zal het licht uiteindelijk altijd sterker zijn.

God is aanwezig in alle levensvormen, waaronder de mens. God is licht en wie zich dan ook zijn goddelijke zielekern herinnert, weet dat hij in zijn eigen teruggevonden licht veilig zal zijn.
Angst moet vermeden worden en beschouwd worden als een wapen in de strijd om macht. Angst is in feite illusie. Angst trekt je uit je kracht, vertroebelt je licht en maakt je minder sterk. Volledig kiezen voor je licht maakt je krachtig, zelfbewust en mondiger. Het wordt tijd om wakker te worden en je op te maken voor de omslag die er met rasse schreden aankomt. Als we massaal kiezen voor het licht zal niemand ons tegen kunnen houden om de omslag te laten slagen en komt er eindelijk weer een mooi nieuw begin van leven op onze planeet. Een leven zonder strijd, zonder lijden, maar met gezamenlijke kracht opbouwend en met liefde en respect voor al wat leeft.

Langzaam maar zeker komt het beeld, op mijn vredige plek in de natuur, van een andere wereld mij weer voor de geest. Daar doen we het voor, daar mogen we al van dromen. We zullen het samen moeten bewerkstelligen, want alles is mogelijk, als je het maar voor mogelijk wilt houden.

Angel

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.