Vaccineren tegen de Mexicaanse griep?

 

Wat is er in Godsnaam aan de hand? Deze griep heeft een paar doden gekost net als een andere griep die in de winter rondwaart. Ze zeggen dat vele mensen de Mexicaanse griep hebben, maar is dat ook zo? Ik zeg van niet, hoe kan je onderscheiden welke griep het is? Worden we met z’n allen niet gemanipuleerd en voor de gek gehouden? Ik voel dat een en ander niet klopt. Ik heb al een eerdere column geschreven over de Mexicaanse griep met de boodschap dat hij is uitgezet. Ja, uitgezet om de kans te hebben zoveel mogelijk mensen te laten vaccineren. De W.H.O. (World Health Organization) speelt geen zuivere rol. Deze organisatie wil dat iedereen wordt gevaccineerd. Dat is hun goed recht en daar zijn ze voor opgericht zou je zeggen en toch zeg ik er klopt iets niet. Waarom geloven wij toch alles? Waarom laten we de overheid met een paar virulogen bepalen dat wij, dan wel tot dusverre de risicogroepen, ons moeten laten inenten? Ik zal je zeggen waarom, omdat niemand kritisch is en je altijd op het verkeerde been staat als je zo’n grote organisatie als de W.H.O. op hun woord gelooft dan stort straks alles dus als een kaartenhuis in elkaar als er aan het licht komt dat er met de vaccins is geknoeid en er meer bijwerkingen zijn dan werd aangenomen en verteld.

Ik voorspel een slechte afloop, in die zin dat dit gehele gedoe van net geen verplichte vacccinatie, nooit had moeten plaatsvinden. Ja, kan je dat nu al zeggen. Ik hoor niemand zeggen dat je lichaam zelfgenezende vermogens heeft en met elke virus of baccil wel raad weet. In ieder geval niet als met het vaccin geknoeid is, dan komen er onnatuurlijke stoffen in het lichaam die het niet kan verdragen! Ja, nu komen we bij de kern. Ik zeg dat er nog veel meer in de loop der tijd geknoeid is met vaccins. Kijk maar eens op internet en lees maar eens kritisch hoe het is afgelopen in Amerika met de vele gevallen van vogelgriep e.d. De mensen die zijn gevaccineerd hebben zoveel bijverschijnselen gekregen dat bij nader inzien je je beter niet had kunnen laten vaccineren.

Wat denken jullie van de varkenspest, de vogelgriep of aids bijvoorbeeld? Denken jullie nou echt dat de natuur geen raad weet met een bacil of virus? Ik zeg je dat al deze grote epidemieen zijn uitgezet om de eenvoudige reden te experimenteren met het in grote getalen mens of dier ziek te maken en te kijken wat de gevolgen zijn. De ultieme daad is uiteindelijk een vaccin toegediend te krijgen die dodelijk is. Mijn gevoel is hierin zo stellig dat ik het met iedereen wil delen.

Hoe kan je nu zeker weten of ik het bij het juiste eind heb? Raadpleeg je gevoel en denk er ook over na of je nu werkelijk een griepprik wil halen of dat je je lichaam vertrouwt dat hij wel raad weet met welk virus dan ook. Wist je overigens dat het lichaam nooit raad weet met lichaamsvreemde stoffen? Of dat er stoffen in je lichaam gestopt worden middels vaccinatie die schadelijk zijn? Denken jullie nou echt dat dit allemaal zuivere koffie is en jullie lijdzaam je alles laten voorschrijven door een minister en een viruloog die hun kennis weer hebben van de W.H.O.? Stel dat iets of iemand er baat bij heeft om op grote schaal mensen ziek te maken en dan allerlei vervolgstappen kan nemen om je als mens afhankelijk te blijven houden, dan gaat er een wereld voor je open.

Gaan we met zijn allen afwachten of raadplegen we ons gevoel of we wel mee moeten gaan met deze hysterie die juist is aangezet om jullie als mens er onder te houden. Weet dat er zeker maar een winnaar is en dat is dat Pharmaceutische industrie en degene die daar achter zitten om de mensheid zwak te maken of te minimaliseren om de macht te hebben en alles wat ze maar willen jou op te dringen?

Wordt het niet de hoogste tijd om het heft in eigen hand te nemen en je verantwoordelijkheid te blijven houden over je eigen leven? Ik zal me nooit laten inenten om de eenvoudige reden dat ik de kwaliteit van mijn lichaam vertrouw dat het zichzelf genezen zal bij welke virus of baccil dan ook. Dan kom ik direct op de vraag in hoeverre je je lichaam kunt vertrouwen op zelfgenezende vermogens. Denk je dat de mens geschapen is met een dokter ernaast of een medicijnkast? Weet je dat wij alle verantwoordelijkheid over onze gezondheid uit handen hebben gegeven en dat de medici er een potje van maken als je kijkt hoe de gezondheid van de mensen ervoor staat? Het is toch allemaal symptoombestrijding!! Heb je pijn dan staat de dokter gelijk klaar met het voorschrijven van pijnstillers. Heb je klachten die niet weggaan dan wordt er al snel gedacht aan een operatie, want anders zou je wel eens last kunnen blijven houden. Waarom mag een mens niet zelf aandacht geven aan zijn ziekte door zichzelf bewust te maken van de OORZAAK van de ziekte of het symptoom van de klacht.

Wat raar is het toch als mensen zelf willen nadenken dat de arts dat helemaal niet fijn vindt en zichzelf beschouwt als de enige weldoener op medisch gebied. Hij heeft toch heel lang gestudeerd en een belofte afgelegd dat hij de zieke mens altijd beter moet maken. Wij moeten ons dan wel afvragen waarmee, pillen, drankjes of toch maar een operatie. Ik blijf maar herhalen dat het zelfgenezende vermogen dat ieder mens in zich heeft niet mag worden aangesproken, want dat is al snel zweverig. Ja, dat is alternatief en heeft niets te maken met genezen. Het wordt eens tijd dat iedereen zich veel meer bewust moet gaan worden van wat er werkelijk aan de hand is en niet zo snel naar de arts rent of de maatregelen van de regering volgt die iedereen willen inenten om te voorkomen dat we doodgaan aan de Mexicaanse griep, terwijl veel andere deskundigen zeggen dat het verloop niet veel anders verloopt als een gewoon griepje. En dat het dodenaantal helemaal niet zoveel afwijkt van een gewone griep.

Wat wil ik nu eigenlijk bereiken met dit stukje? Kritisch zijn, niet alles voor zoete koek slikken en alles maar opvolgen wat de overheid of de artsen je voorhouden en het voor mogelijk houden dat het wel eens mogelijk zou kunnen zijn dat deze epidemie juist gebruikt wordt om iedereen in te enten, er zijn al een aantal landen die het verplicht stellen. In Amerika zijn er zelfs al kampen ingericht voor diegene die de verplichte vaccinatie willen weigeren. Voel je dan geen nattigheid? Ik kan zo wel doorgaan, maar waar het mij omgaat is, mensen denk eens na en bekijk het eens op een logische manier. Waarom maken ze je zo bang en is er zoveel druk van bovenaf om je in te laten enten. Gelukkig is in Nederland gekozen voor een dringend verzoek aan de ricicogroepen om zich in te laten enten. In Frankrijk wordt het al verplicht voor iedereen en is alles erop gericht om de vaccinatiestoffen die niemand kent en heeft onderzocht in ieders lijf te stoppen, zonder aan de mensen zelf over te laten of ze zich wel of niet laten vaccineren. Laten we hopen dat het een en ander goed gaat aflopen en dat ik ongelijk heb. Hier wil ik mee eindigen.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.