Q-koorts

geit met lammetjeWie heeft zich wel eens afgevraagd hoe de Q-koorts eigenlijk ontstaan is? Ik denk het niet. Velen weten niet beter dan dat het gewoon een virus is die bij geiten voorkomt en ook de mens kan besmetten. Dat is waar, maar is dit eigenlijk wel normaal?, zou je je kunnen afvragen. Waarom hebben we de laatste jaren zulke gekke ziekten, zoals gekke koeienziekte, varkenspest, Mexicaanse griep, aids. Ja, en golera en polio horen er ook bij.

Weet je wat ik denk en voel, dat er geknoeid is met ons als mensenras en ook bij dieren. Hoe is het nu toch mogelijk dat als er ooit een schepping geweest is waar ik even van uit ga, dat dan de geschapen rassen niet resistent zouden zijn tegen een virusje? Wat ik een keer onder de aandacht wil brengen is dat het helemaal niet normaal dat dieren worden afgemaakt en zeker niet in grote getale. Dit kan alleen maar als er iets bijzonders aan de hand is. Laten we dat eens onderzoeken. Als we nu eens beginnen om even voor een keer wantrouwend te zijn, dan is het gemakkelijker. Als je namelijk zomaar alles gelooft in wat er om je heen gebeurt dan hoef je je nooit wat af te vragen.
Ok, laten we dan maar eens beginnen. Vele mensen hebben al eens naar voren gebracht dat er iets grondig mis is met diverse organisaties. Vele klokkenluiders ten spijt, daar houden we niet van en dan maken we ze even voor het gemak belachelijk. Op internet wemelt het van de verhalen die als echt gebracht zijn. Ja, waarom ook niet. Waarom zijn wetenschappers er niet van gediend als je er anders over denkt? Daar komen we later nog op terug.

Ik heb zelf uit ervaring veel meegemaakt dat zaken in werkelijkheid iets anders zijn dan ze aan het publiek werden getoond. Ik heb dus veel moeite gekregen met de gang van zaken hoe een en ander aan het publiek voorgeschoteld wordt. Het is bovendien moeilijk met zaken naar buiten te komen als men dit niet voor mogelijk houdt. Toch ga ik proberen iets los te laten van wat ik weet. Als je geen zin meer hebt om te lezen dan hou je er gewoon mee op. Ik nodig anderen uit om nu eens de waarheid onder ogen te zien en die kan alleen je gevoel je geven. Ja raar hè, je gevoel, dat klinkt niet wetenschappelijk. En toch zeg ik dat je gevoel altijd gelijk heeft. Degene onder de lezers die dicht bij hun gevoel leven weten dat. Anderen die meer afgedreven zijn van hun gevoel zijn namelijk op hun denken aangewezen. En dit denken wordt nu juist ernstig beïnvloed. Door wie dan, vraag je je af. Dat is een heel verhaal en dat ga ik de komende tijd aan jullie uit de doeken doen. Nu even niet, want daar moet je stap voor stap in groeien om daar in mee te kunnen. Een ding wil ik wel zeggen, dat het virus dat de Q-koorts veroorzaakt heeft is uitgezet en dit virus is niet een natuurlijk virus, want daar weten mens en dier wel raad mee.

Al die zogenaamde epidemieën zijn veroorzaakt door uitgezette virussen of bacillen. De schepping is van nature in staat alles in evenwicht te houden. Er moet dus iets anders aan de hand zijn. Daar gaan we het de volgende keer over hebben. Ik hoop je wel nieuwsgierig te hebben gemaakt.

Rein

Tags: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.