Een andere kijk op de wereld

andere kijk op de wereld 2Waarom schrijf ik eigenlijk columns over een andere kijk op de wereld? Velen vinden iets en schrijven over van alles en nog wat van wat er in de wereld gebeurt. Ik meen dieper te kunnen gaan met mijn gevoel, mijn intuïtie liever gezegd. Dit heeft in de praktijk al veel opgeleverd. Wat dan? Vraag je je misschien af. Nou, daar kan ik heel duidelijk in zijn. Er bestaat zoiets als aangesloten zijn op de bron, liever gezegd op de energie van waar je je op afstemt.
Wat hebben wij daar dan aan? Alleen al het feit dat je je overal op kunt afstemmen en de wetenschap dat alles een bewustzijn heeft. Ja, echt alles, ook situaties, mensen, delen van mensen, vorige levens, zelfs wat er in de toekomst ligt, achterliggende intenties die vaak tegengesteld zijn aan wat je ziet of gedachtes van mensen, gevoelens van mensen.
Dus de waarheid achter alles wat je normaal te zien krijgt.
Dat betekent dat ik, als ik zuiver ben, want dat is een voorwaarde voor een zuivere afstemming, alles kan weten van wat er ergens plaatsvindt. Ik heb jarenlang readings gedaan op mensen door alleen maar hun naam te kennen en heb altijd de juiste handvatten en inzichten kunnen geven die de persoon in kwestie op dat moment nodig had.

Jullie weten waarschijnlijk al dat iedereen een eigen instapmoment heeft om nieuwe informatie aan te kunnen. In deze tijd, ook wel de Nieuwe Tijd genoemd, komen we dicht tegen een punt aan dat we allemaal de waarheid willen weten over onszelf, dus wat ons beweegt en waarom we zijn zoals we zijn, maar ook willen we de waarheid weten waarom anderen doen zoals ze doen. Ja, dat zeg ik omdat het zo is. Raar hè, dat ik dat zo zeker weet.

Nu komen we op iets dat niet bij iedereen bekend is en dat is dat je alles vanuit je binnenste, je gevoel kunt weten. We zijn dan ook gewend om alles wat belangrijk is van anderen aan te nemen, daar is op zich niets mis mee, als dit maar klopt. Ik weet bijvoorbeeld en ik denk velen met mij dat er juist veel op de mening van anderen af te dingen valt. Hoe weet je nu zeker of iets waar is? Ik kan je zeggen alleen door je gevoel te gebruiken. Dat is voor velen nog moeilijk, omdat ze niet meer gewend zijn naar hun gevoel te luisteren. Maar gelukkig is het zo dat alles wat je aandacht geeft groeit. Dus is het noodzakelijk dat het bij je levensstijl hoort om bij alles gewoon heel kritisch te zijn en niet alles voor zoete koek aan te nemen.

Terug naar wat ik jullie bieden ga met mijn columns over de Nieuwe Tijd. Ik stem mij gewoon af op mijn gevoel en ik schrijf het achter elkaar op en dat is het dan. Ik heb dan ook al vele jaren ervaring achter de rug, maar ook ben ik gezegend met een zeer behoorlijk ontwikkeld goed gevoel. Ik voel feilloos aan wanneer iets niet klopt en in de praktijk blijkt dan ook, bijvoorbeeld via het nieuws dat ik gelijk heb. Ik heb me dan ook niet een keer kunnen betrappen dat ik er naast zat. Hè, wat vervelend of wat arrogant zeg, zou je kunnen denken. Maar waarom zou ik iets niet zeker kunnen weten?

Ik zou willen voorstellen dat jullie mijn columns lezen over een andere kijk op de wereld en gewoon je gevoel eens wilt raadplegen of je dit ook zo voelt, want het is wel zo dat als wij op dezelfde energie zijn aangesloten, dan moet er hetzelfde antwoord uitkomen. Leuk om eens te doen, nee ik ga verder, het is noodzakelijk om ook iets te vinden, zeker omdat niet alles klopt. Ik wens iedereen veel leesplezier en een goed gevoel toe.

Rein

Tags: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.