Alles komt aan het licht

Foto Alles komt aan het lichtHet is chaos in de wereld en deze zal steeds meer toenemen. Waarom? Oude niet werkende structuren moeten op de schop om plaats te maken voor het nieuwe. En wat is het nieuwe? Eerlijkheid, openheid en transparantie.

Alles wat tegengesteld is wordt als het ware naar boven getrild. We zijn in deze tijd een immense omslag aan het maken door de verhoogde trilling. Er is al eerder over geschreven op deze site dat we van de 3e dimensiewerkelijkheid overgaan naar de 4e en uiteindelijk naar de 5e dimensiewerkelijkheid, welke alles te maken heeft met 2012.

Er is een enorme hoeveelheid aan lichtenergie die er nu op onze aarde is gericht, waardoor het donker in alles aan het licht komt of dat nu binnen bedrijven is die oneerlijk spel spelen, regeringen of bij de mensen zelf. In de vorm van ziekte kunnen oude, donkere energieën naar de oppervlakte worden geduwd, om herkend, geleefd en benoemd te worden.

Jezelf willen onderzoeken en eerlijk naar jezelf zijn is de weg naar genezing. Er zijn vele manieren waarop de donkere energieën zich laten zien, soms zijn het ontkende gevoelens en emoties die zich een weg naar buiten banen en soms zijn het trauma’s of oud zeer uit andere levens. Ieder zal daar zelf een weg in moeten vinden. Alles willen zien zoals het werkelijk is, is de eerste stap naar genezing. Ontkenning van het ware gevoel wat van binnen leeft, hoe erg of moeilijk ook, wil gehoord worden. Blijft er ontkenning, dan zal het signaal van de klacht alleen maar toenemen net zo lang tot het zich gehoord voelt.

Ook de ware intenties van mensen worden steeds meer zichtbaar of het nu van een groep of een individu is. Het enige gereedschap is je eerste gevoelsimpuls bij het lezen van iets, zien of horen van iemand die spreekt om achter de ware intentie te komen, als een stoffige kamer waar je ineens een bouwlamp in zet en waarbij ‘alles aan het licht komt.’

Wat er ook gebeurt in ons leven van mijn lief, Rein en mij, wij toetsen alles aan ons gevoel. Onafhankelijk voelen wij over vele gebeurtenissen die in de wereld plaatsvinden en in het nieuws te zien zijn en steeds weer bevestigen wij onafhankelijk elkaars gevoel over de desbetreffende kwestie.

Zo ook was er laatst een verdachte van een misdaad die werd geïnterviewd door een journalist. De journalist vroeg: ‘Hoe is het met u?’ Waarop de beschuldigde man heel rustig antwoordde: ‘Ja, het gaat wel goed, ik heb het naar mijn zin hier met mijn vrouw, maar ik wil graag terug naar Nederland.’ Hij gaf nog aan: ‘Ik ben niet bang hoor voor de mening van anderen.’

‘Rein!’ zei ik. ‘Dit kan toch niet?!’ ‘Zo reageert iemand toch niet die verdacht is, hoe kan dat, de journalisten hebben het niet eens door?’ ‘Als je vals beschuldigd wordt, dan ben je toch helemaal van je stuk, je stottert, kan elk moment in huilen uitbarsten, komt bijna niet uit je woorden?!’ Niet berekenend maar spontaan, ineens is je reactie er.

Rein keek me aan en onze blik en ons gevoel zeiden genoeg. Het gedrag kwam niet overeen met wat de verdachte beoogde te zijn, namelijk onschuldig.

We zijn het allemaal verleerd om de intentie achter de woorden en het gedrag te voelen. Het is een kwestie van heel veel oefenen en het willen zien, want soms is de werkelijkheid minder mooi dan we hopen. Door alleen alles te voelen en door te hebben voel je je wel een stuk sterker en heb je overzicht over alles wat er in de wereld gebeurt, je hebt alles beter door en….niemand neemt je meer in de maling.

Marjon

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.