Ons klimaat verandert razendsnel in een subtropisch klimaat

15.palmbomenWat vindt iedereen hiervan? Daar kun je toch niets op tegen hebben, lekker veel buiten in de zon en altijd een goed humeur? Ja, dat heb je toch als er goed weer is voorspeld? Ik zeg je dat ons klimaat dit jaar definitief veranderd is. Het is de hoogste tijd dat ook wij kunnen genieten van de zon en veel buiten kunnen zijn. Elders op de wereld zal het klimaat ook veranderen. In veel gebieden op de wereld zal het nog een beetje warmer worden en in sommige gebieden zal het alleen nog maar kouder worden, omdat daar te veel mensen wonen.

Het is een soort regulering van de aarde om de mensen tegemoet te komen waar het goed toeven is en waar je beter niet kunt wonen. Ja, want waarom zal je als je kunt kiezen naar een koude streek gaan? Vinden wij het niet veel heerlijker om veel zon te hebben? Kun je dan niet veel beter tot je recht komen? Je leven zal zich meer en meer buiten af gaan spelen. Je huis is er alleen nog maar om je af en toe even terug te trekken, voor een slaapje bijvoorbeeld.

Het leven wordt dus beduidend anders. We zullen het veel meer naar ons zin gaan krijgen en de zin in seks zal veel groter worden. Ja, seks is toch de motor van onze vitaliteit! Kijk maar naar de warmere landen, daar zijn ze veel meer bezig met seks en is het heel normaal dat je dagelijks mensen om je heen ziet die schaars gekleed zijn.

Wat zou het mooi zijn als het waar zou zijn, een subtropisch klimaat in Nederland. Dit betekent dat wij palmbomen kunnen planten, maar ook olijfbomen en we zouden niet eens meer om het koude weer te ontlopen op vakantie hoeven. We zullen zien, want ik kan me heel goed voorstellen dat er veel mensen zeggen; daar heb je er weer een die het wel even weet.

Wat te zeggen van al die wetenschappers die voorspeld hebben dat de CO2- uitstoot de oorzaak is van de klimaatsverandering. Laat ik om te beginnen zeggen dat ik voel en weet dat dit niet waar is. Natuurlijk is het goed dat wij zo duurzaam mogelijk met alles omgaan, maar zou de natuur die met al wat leeft verbonden is niet gewoon zijn eigen gang kunnen gaan en ons datgene bieden wat wij in deze tijd nodig hebben?

Laat ik nog even in herinnering brengen dat wij in een grote omslag leven, die wij de overgang naar een andere tijd noemen, namelijk de Nieuwe Tijd. Dit betekent dat een en ander per definitie gaat veranderen. We zien allemaal dat al het donker naar boven komt door de energiefrequentieverhoging. De liefde zal weer gaan zegevieren, dan zullen ook alle omstandigheden veranderen als er zoveel liefde naar de aarde gestuurd wordt. Nu zijn we waar we wezen willen, in alles is voorzien.

Natuurlijk ligt er een groot plan van liefde ten grondslag aan dit nieuwe begin van een Nieuwe Tijd. Een plan waar ook vele geïncarneerde zielen aan meedoen, want iedereen is met een plannetje naar de aarde gekomen en heeft dus weet van wat er zich in werkelijkheid afspeelt. We zijn alleen onbewust en moeten weer bewust worden van wat er echt gaande is. Als je naar je gevoel luistert, dus met je hart leest, dan zal je weten wat er aan de hand is in de wereld. Ik moet erbij zeggen dat nog veel mensen aan het collectief verbonden zijn, dat zijn alle gedachtes en overtuigingen van wat mensen vinden dat waar is en dus in feite door iedereen wordt onderschreven. Dit betekent dat iedereen gelooft dat wat de meeste mensen voor mogelijk houden dus waar is. Ik zeg je dat dit helemaal niet de waarheid hoeft te zijn.

Wij gaan dus een grote verandering door waar ik regelmatig over schrijf. Als je mij ooit eens mocht betrappen op onzin of onwaarheden, dan mag je met mij contact opnemen. Ik zal dan ophouden met schrijven over mijn waarheid, want ik zou het verschrikkelijk vinden als ik onzin verkocht. Ik zeg dit, omdat ik het meen en niet om op deze manier mensen te overtuigen. Wat ik doe is niets anders dan mijn inzichten op papier of online zetten.

Rein Feenstra

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.