Heb je ook opgemerkt dat …..

Heb je ook opgemerkt dat de tijd steeds sneller gaat en een week een dag lijkt te zijn geworden?

Heb je ook opgemerkt dat de seizoenen steeds sneller aan ons voorbij trekken en dat de verschillen erin lijken te vervagen?

Heb je ook opgemerkt dat de wereld aan het veranderen is, dat vele zaken uit de doofpot tevoorschijn komen om opgelost te gaan worden?

Heb je ook opgemerkt dat al de ellende op de wereld aan de oppervlakte komt en aan het uitwoeden is?

Heb je ook opgemerkt dat dit alles niet voor niets gebeurt? Dat al deze gebeurtenissen in verband staan met de veranderingen van de Nieuwe Tijd?

Heb je ook opgemerkt dat die vele crisissituaties op de aarde nodig zijn om ons wakker te schudden, zodat we voor andere oplossingen zullen gaan kiezen?

Heb je ook opgemerkt dat we ons dit steeds meer bewust gaan worden en van binnenuit andere keuzes willen gaan maken?

Heb je ook opgemerkt dat het verlangen in de mensen groeit om een andere leefbaardere wereld te gaan scheppen?

Heb je ook opgemerkt dat veel mensen moe zijn en steeds meer klachten krijgen met hun gezondheid? Denk je dat dit toeval is? Denk je dat dit zomaar gebeurt?

Heb je ook opgemerkt dat de energie van de aarde steeds meer in trilling wordt verhoogd en dat dit de oorzaak is van al deze klachten?

Heb je ook opgemerkt dat die verhoogde energietrillingen van de aarde bij ieder mens zijn energiesysteem aan het beïnvloeden is en daardoor alle opgeslagen negatieve energieën los trilt en door middel van ziektesymptomen aan het licht brengt? Weet je dat je op die manier als het ware een schoningsproces aan het doormaken bent, dat nodig is om tot een hoger bewustzijn te kunnen gaan komen? Besef je dat al die moeheid en kwaaltjes dus een functie hebben en dat je er op die manier ook mee aan de slag zou kunnen gaan? Dat je ze kunt gaan bewustworden, loslaten en kunt helen met liefde? Realiseer je je dat dit ook voor jou geldt, net als voor ieder ander mens?

Heb je ook opgemerkt dat liefde alles heelt, dat het de meest effectieve kracht is om jezelf te bevrijden van alles wat je beperkt om je ware zelf te worden? Ben je je van dit alles bewust?

Heb je ook opgemerkt dat er nog vaak smalend over de liefde gedacht en gesproken wordt? Dat angst voor het licht kennelijk nog een grote rol speelt, maar dat deze angst alleen maar tot meer duisternis en dus ellende zal leiden?

Heb je dan ook opgemerkt dat het de hoogste tijd wordt om massaal voor die liefde te gaan kiezen en de weg naar ons hart en ware vrede terug te gaan vinden? Dat we beseffen dat liefde de enige weg is?

Heb je ook opgemerkt dat iedereen, ook jij, daar vandaag nog mee kunt gaan beginnen? Dat we het met elkaar moeten gaan bewerkstelligen? Dat we onze eigen verantwoordelijkheid hierin moeten gaan nemen?

Mooi zo, dan wordt het een prachtige Nieuwe Tijd met grote veranderingen en het vooruitzicht op een herboren aarde van uit de puinhopen, die we er tot nu toe van hadden gemaakt. De nieuwe 5e dimensie hier op aarde zal een feit worden. Een stralende planeet verrijst, waarbij de tot licht en liefde getransformeerde mens een nieuwe werkelijkheid geschapen zal hebben. Daar zijn we naar op weg, daar kiezen we nu dan voor.

Angel

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.