Nieuws

 

Geïllustreerd boek “Wat is ware voeding?” 

 

Wie heeft er ooit wel eens gehoord van een boek waarin je d.m.v. eigen ervaring alle antwoorden ontdekt in je gevoel over voeding? Dit boek brengt je terug bij de basis van voeding. Wat is voeding? Waarom eten wij dit of dat? Wat doet het met me? Al lezende worden al je zintuigen geprikkeld om alles eens heel anders te gaan zien. Het boek is een grote eye-opener waar nog veel over gesproken zal worden. Het biedt vele mooie voorbeelden door Marjon in de praktijk opgedaan. Soms grappig, soms verbazingwekkend, soms roept het een ‘oh ja’ gevoel op en soms een gevoel van: ‘Is dit echt zo?’ En het leuke is, je wordt uitgedaagd het zelf te gaan onderzoeken met uiteindelijk als doel je weer werkelijk vitaal te voelen.

Geïllustreerd boek “Wat is ware voeding?” van Marjon van Vliet
ISBN: 978-90-817793-1-9
168 pagina’s
afm. 175×295 mm
€ 24,95
 

Bestel dit boek

Bestel dit boek

.

 

 

 

 

 

Marjon van Vliet is een schrijfster die alles bij de naam noemt en er geen doekjes om windt, bij haar weet je gelijk waar je aan toe bent. Ze heeft al verschillende boeken geschreven die op het punt staan om te worden uitgegeven.

 

 VERWACHT IN 2015

 

 

Wie is alle ellende op liefdesgebied niet helemaal zat? Wie zit er niet vol met vragen, zoals waarom, waarom, waarom overkomt mij dit? Wie wil nu niet eindelijk eens een partner die volledig voor je gaat? En, is er voor iedereen wel een ware partner?

 

 


 

Een boek dat vele inzichten geeft over je woonplek of het vakantieplekje dat je zo aanspreekt. Elke stad, land of gebied heeft zo zijn eigen energie. Marjon geeft inzichten en een nieuwe visie die duidelijk maakt waarom je juist op die ene plek bent op dit moment in je leven.