Wie zijn wij?

ReinMarjon

Rein is een van de oprichters van het Centrum de Nieuwe Tijd en beheert de site samen met Marjon. Marjon is een ware aanvulling voor de informatieverstrekking van de Nieuwe Tijd. Angel is helaas niet meer bij ons op aarde, zij heeft nu haar rust. Een zeer bijzondere en lieve vrouw aan wie wij veel te danken hebben. Zij was medeoprichtster van het Centrum de Nieuwe Tijd en gaf vele consulten om mensen te helpen bij hun problematiek. Zij heeft vele columns, artikelen en boeken geschreven die nog steeds op deze site zijn te lezen. Haar boeken, die nog steeds heel actueel zijn, worden verkocht in het Nederlands en sommige in het Engels. Ook zijn de boeken binnenkort in het Russisch te lezen. Zo worden er steeds meer mensen bereikt met de informatie van alles wat de Nieuwe Tijd inhoudt.

Rein schrijft de column “Een andere kijk op de wereld” en Marjon schrijft de column “Bewustwording” welke meer gericht is op je persoonlijke groei in bewustwording. Binnenkort zullen er weer boeken verschijnen over mooie onderwerpen die mensen weer meer bewust maken van zichzelf. Je zou ook kunnen zeggen hoe het leven werkelijk geleefd wordt en over actuele onderwerpen in het wereldnieuws.

Het eerste boek van Marjon van Vliet “Wat is ware voeding?” is recent verschenen en is in zowel de boekhandel als op internet te koop. Meer informatie vind je op haar website www.warevoeding.nl.

Ook ligt er een roman klaar om te worden uitgegeven. Deze roman neemt je mee in het leven van een vrouw die veel wijsheid  heeft en het maar moeilijk heeft om in deze tijd te leven. Een verrassend boek van Marjon met een mengeling van fictie en non-fictie van haar leven met vele nieuwe inzichten. Velen zullen zich in haar herkennen en al lezende ontvouwt zich een nieuwe kijk op vele gebeurtenissen in ieders leven.

 

 

Angel haar boeken kunnen nog steeds besteld worden en zijn uiteraard ook verkrijgbaar in de boekhandel in Nederland en België of via www.bol.com of via deze site. De Engelse boeken zijn te bestellen via www.amazon.com of via deze site.

 

 

Het werkelijke leven wordt dus steeds beschreven en zal veel stof doen opwaaien omdat het heel anders blijkt te zijn dan wij voor mogelijk hielden. Schrik daar niet voor terug, want overal is een tijd voor om de vaak nieuwe stof te kunnen begrijpen. Het is wel heel interessant om te volgen en je leven ook bewuster te gaan leven. Dan wordt het pas echt leuk! Een nieuwe dimensie zal aan je leven worden toegevoegd.

Laat maar regelmatig van je horen, je krijgt er op deze site alle ruimte voor. Je kunt dan ook lezen wat anderen er van vinden. Ja, je krijgt dan steun of gelach, het kan allebei, maar het zal je wel sterker maken als je je waarheid kunt delen met anderen. Wat is er niet mooier dan te leven naar je waarheid, naar je gevoel. Alleen maar doen wat bij je past en niet meer de mening van anderen als uitgangspunt te hanteren. Dat is pas waarachtig leven! Hier krijg je de kans om gezamenlijk bewust te leven door steeds weer allerlei onderwerpen tegen het daglicht te houden en eventueel als je dat wilt je mening te delen met anderen.