Veel voorkomende klachten in deze Nieuwe Tijd

De Nieuwe Tijd staat voor een tijd, waarin we tot bewustwording moeten komen. Dat is nodig om tot een nieuw besef van het leven en van onszelf te geraken. Het is de bedoeling dat onze geestelijke ontwikkeling ofwel onze spirituele groei weer een prominente plaats in ons leven gaat innemen. Leefden we voornamelijk naar buiten gericht op de materie, straks zal de energie vooral naar binnen, naar het geestelijk aspect haar accent krijgen.Het is de bedoeling dat de mensheid in zijn evolutionaire ontwikkeling op een hoger dimensionaal vlak gaat existeren. De aarde zal op een gegeven moment ook niet meer toegankelijk zijn voor diegene die niet met deze ontwikkeling mee wilden of konden gaan. Die nieuwe, hogere dimensie maakt deel uit van een ander leefklimaat gestoeld op andere principes van onderlinge verhoudingen en omgang met elkaar.
Een nieuw begrip van liefde en het handelen ernaar vormen de weg om die nieuwe wereld in een hogere dimensie tot stand te brengen. Die liefde toelaten in ons leven zorgt ervoor dat onze donkere kantjes naar boven komen. Immers, waar licht (= liefde)is kan geen donker zijn.

Die omvorming van onze schaduwzijden naar het licht noemen we transformatie. Door bewustwordingsprocessen kunnen we dealen en afrekenen met deze kanten van onszelf. Bewustwording is noodzakelijk om zover te komen en liefde is nodig om onszelf te helen. Veel mensen leven nog onbewust en hebben nog weinig weet van wat er gaande is. Om ons een handje te helpen komen er vanuit de kosmos vele energieƫn naar de aarde, die op ons inwerken en de transformatieprocessen op gang brengen. Het zou anders veel te lang duren voordat we uit onszelf massaal zover zouden kunnen komen. We worden dus door o.a. de hiƫrarchie van meesters en de verschillende energiestralen op weg geholpen. Telkens worden er een of meerdere energiestralen naar ons toe gezonden, die ieder op hun terrein hun invloed hebben.

Het doel is steeds zaken aan de oppervlakte te brengen die nu nog in het onbewuste liggen opgeslagen en die vervolgens door bewustwording opgelost en geheeld kunnen worden. Zo worden we dan klaargestoomd om op die hogere frequentie mee te kunnen hier op aarde. Dit alles gaat niet ongemerkt aan ons voorbij. Veel mensen ervaren fysieke klachten als hoofdpijn, misselijkheid, grieperigheid, keelpijn, rugpijn en vermoeidheid, soms zelfs extreme moeheid. Misschien herken je dit bij jezelf? Maak je dan niet ongerust, het hoort er gewoon bij en gaat vanzelf weer over, al kan dit schoningsproces wel enige tijd in beslag nemen. Natuurlijk kun je een arts raadplegen als je het niet vertrouwt, maar weet dat het ook hier aan kan liggen. Ga bij jezelf te rade en luister naar de signalen die je lichaam je geeft. Probeer te achterhalen wat ze jou willen zeggen. Word je bewust van jezelf en het proces waar je in terecht gekomen bent. Verdiep je wat verder in de informatie over de Nieuwe Tijd, zodat je er een beter begrip van kunt krijgen.
Neem voldoende rust, hoe meer je in je proces meegaat, des te gemakkelijker verloopt het. Tegenhouden werkt averechts en leidt in veel gevallen tot verergering van de klachten.
Vooral gevoelige mensen kunnen veel last hebben van de inwerking van de energiestralen.
Anderen merken het niet of nauwelijks op. Vaak hebben zij nog weinig contact met hun gevoel en lichaam doordat zij voornamelijk mentaal gericht zijn. Zij leven meer vanuit hun hoofd dan vanuit het hart en beredeneren alles zonder hun gevoel erin te willen betrekken. Juist voor deze groep mensen zal het transformatieproces een moeilijk en zwaar karwei worden als zij aan deze houding vast willen blijven houden. Bij bewustwording moet het accent juist verlegd worden van het verstand naar het gevoel. Je hebt een lange moeizame weg te gaan als je besluit hier niet in mee te willen gaan, dan wordt het een gevecht tegen een proces dat nu eenmaal de bedoeling is te gebeuren en dat je dus uiteindelijk altijd zult verliezen.

Angel

Tags: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.