Blijf kritisch

kritischHet wordt steeds duidelijker dat er veranderingen op aarde plaatsvinden die te maken hebben met de omslag in bewustzijn die evolutionair bepaald is. De spirituele beweging rukt op in velerlei varianten en met alle uitwassen van dien. Ook de commercie speelt handig in op deze gang van zaken. Menigeen voelt zich geroepen zijn medemens te moeten helpen om zo snel mogelijk zijn spirituele ontwikkeling door te maken. Channeling met hooggeplaatste geesten uit de bovenwereld vindt op grote schaal plaats om ons van de nodige informatie te voorzien.Tja en dan rijst onwillekeurig de vraag waar iedereen mee bezig is en waar het nu in wezen om gaat. Wat is de bedoeling van die evolutiesprong en hoe kan een mens daar zijn weg in vinden?

Het is begrijpelijk dat menigeen door de bomen het bos niet meer ziet. Er komt veel informatie op ons af en de therapie├źn vliegen ons om de oren. Wat is goed, waar heb je werkelijk iets aan? Om hierop een antwoord te vinden gaan we kijken naar de kern van de omslag in bewustzijn op aarde.

In deze tijd is het evolutionair bepaald dat we onszelf weer bewust kunnen worden van wie we in werkelijkheid zijn en van hoe het leven werkelijk in elkaar steekt. Lange tijd hebben we in een soort slaaptoestand verkeerd en nu mogen we wakker worden en ons bewustwordingsproces starten. Wie ben ik, wat kom ik hier op aarde doen, hoe kan ik de rode draad in mijn leven vinden en terugkeren naar mijn ware zelf van liefde en licht.

Op je reis zal je gevoel je leidraad zijn om de antwoorden op al je vragen te vinden. Om die reis te beginnen hoef je er alleen maar voor te kiezen de weg van bewustwording op te willen gaan en de rest ontvouwt zich als vanzelf. De liefdeskracht kan je helpen jezelf te helen en te voeden. Ieder mens heeft daar zijn eigen moment en tempo in. Niemand kan jou openen of verheffen, dat kun je alleen met eigen keuzes en inzet bereiken. Het is een lange weg van jaren, zelfs van levens om weer je ware zelf te kunnen worden. Sneller kan niet en hoeft ook helemaal niet. Niemand controleert of je wel snel genoeg gaat en niemand zegt in hoeveel tijd je klaar zou moeten zijn.

Het belangrijkste is de reis op zich, waarbij we veel kunnen leren en ervaren. Hokus pokus lijkt leuk en interessant maar is de oplossing niet. Met vallen en opstaan mogen we ieder op onze eigen wijze onze weg bewandelen en er onze ervaringen bij opdoen. Ervaringen zijn heel belangrijk om inzicht in jezelf en het leven te verwerven. Paranormale kunstjes laten slechts zien dat er meer is tussen hemel en aarde en dat is in ieder geval een waarheid. Het laat ons zien dat er veel mogelijk is met ons bewustzijn.

De ongeziene wereld maakt helaas vaak dankbaar gebruik van het openstellen van nietsvermoedende, goedbedoelende mensen voor de ontvangst van hun boodschappen. Een waarschuwing is op zijn plaats om niet alles zomaar voor waar aan te nemen van wat er gezegd of geschreven wordt.
Er wordt veel onjuiste informatie doorgegeven en dat maakt het extra lastig om het kaf van het koren te kunnen onderscheiden. Weet dat er in de bovenwereld net als op aarde lieden zijn die graag een spelletje spelen met niets vermoedende mensen. Daarom is channelen niet zomaar aan te raden. Eigenlijk is het ook helemaal niet nodig om zaken buiten onszelf te zoeken. Alle antwoorden kunnen we binnenin onszelf vinden door naar ons gevoel te leren luisteren, onze dromen te duiden of de toevalligheden in ons leven te onderkennen. Het is de meest veilige en effici├źnte manier om je bewustwordingsproces in te gaan.

Het leven zelf biedt je alle gelegenheid tot groei in spiritualiteit. Blijf daarom kritisch en raadpleeg altijd je gevoel in wat jouw waarheid is, vertrouw alleen jezelf en leef je leven op een voor jou plezierige wijze in liefde tot al wat is. Dat is het enige wat er vooralsnog van ons gevraagd wordt om de omslag succesvol te laten verlopen.

Angel

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.