Chaos in Tunesië

8.demonstranten tunisWat is er werkelijk aan de hand in Tunesië? Onderdrukte gevoelens jegens alles en iedereen en met name naar de regering. Je ziet wat er gebeurt wanneer je je volk zolang onderdrukt. Welke landen volgen nu? Vraag ik me direct af. Dit mechanisme wat zich vooral voordoet in de Arabische landen, zal aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook in de buurlanden en zelfs nog verder zich gaan manifesteren.

We weten toch allemaal, lieve leiders en regeringen dat je je volk maar even voor de gek kunt houden of onderdrukken? Waarom zijn jullie zo dom geweest om dit niet te voorzien? Ja, jullie dachten dan voeren we de druk gewoon weer op om de oppositie de mond te snoeren en nog wat meer angst zaaien, maar helaas gaat dit niet meer op.

Er zijn altijd moedige mensen die het lef hebben het tegen de regering of hun baas op te nemen. Neem maar van mij aan dat dit zich als een olievlek gaat uitbreiden. De wereld is toe aan eerlijke leiders die er zijn voor het volk en niet tegen het volk alleen maar om zichzelf te verrijken. Gelukkig is die tijd bijna voorbij. Wat voorbarig zou je zeggen, maar dat vind ik niet. Ik weet dat deze tijd niet voor niets de Nieuwe Tijd heet, waar liefde en eenheid weer de hoofdrol gaan spelen. Zo, dit is genoeg voor vandaag. Ik ga hier nog vele malen op in wat die Nieuwe Tijd nu gaat inhouden. Houd je hart maar vast, want er wordt echt schoon schip gemaakt op vele fronten.

Rein

Tags: , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.