Contact met buitenaardse rassen (1)

14.UFO2Ik zag in het nieuws dat de FBI in Amerika bekende dat ze al jaren contact hebben met buitenaardsen en dat zelfs president John F. Kennedy vermoord zou zijn omdat hij indertijd de geheime dienst vroeg naar het dossier m.b.t. contact met buitenaardsen. Wat was ik blij dat er eindelijk eens iets naar buiten komt dat zo normaal is dat je je afvraagt waarom er niet eerder over gerapporteerd is.

Vele mensen hebben het idee dat er in ons universum alleen maar mensen op de aarde wonen en daar verbaas ik me zo over dat ik deze gelegenheid te baat neem om iets meer te vertellen over buitenaardsen.

Als ik nu eens begin met de uitleg dat vele buitenaardse rassen zich op een andere dimensie bevinden. Zij existeren dus op een ander niveau zou je kunnen zeggen, op een niveau waar alles ijler is. Dit is de reden dat we ze niet in de stof kunnen waarnemen, maar daarmee is hun bestaan niet te bewijzen. Waarom hebben mensen bewijs nodig? Ik wil heel graag in deze column vertellen dat er genoeg bewijzen zijn, maar achter worden gehouden door de geheime diensten. Er is een geheime dienst in de FBI, een afdeling dus die zich alleen maar bezig houdt met buitenaardsen. Er zijn zelfs vele afspraken gemaakt die zover gaan dat ik er een andere keer over wil praten.

Het is de hoogste tijd dat we het stilzwijgen doorbreken. Vele mensen hebben al ervaringen achter de rug met buitenaardsen, maar worden niet geloofd. Psychose is dan de term die al snel wordt genoemd. Het is van belang te weten dat er zuivere en onzuivere buitenaardse rassen zijn. Ik denk dat de Greys, oftewel de Grijzen, wel bij een aantal mensen bekend zijn. Ik ken niet alle buitenaardse rassen bij naam, maar ik wil er nog wel een noemen en dat zijn de Anunaki. Ook over deze buitenaardse rassen wil ik een volgende keer praten en uitleggen wat hun doel is en waar ze voor staan.

Wat kunnen we nog meer over buitenaards leven vertellen? Het allerbelangrijkste is dat er zuivere zielen van buiten de aarde in de stof op aarde zijn geincarneerd. We noemen ze tegenwoordig gemakshalve Nieuwe Tijdskinderen die de aarde helpen om de omslag te maken naar de zuivere lijn. Ik weet dat er al enkele eeuwen zielen van Hathor op aarde zijn geincarneerd. Dit is een zuiver ras die net als de Nieuwe Tijdskinderen de aarde helpt op te liften naar een betere tijd die we de Nieuwe Tijd noemen.

Ik denk dat het beste is dat ik elke week een stukje schrijf over het fenomeen buitenaards leven. Ik heb zelf vele ervaringen achter de rug die ik nog niet eerder in de openbaarheid heb gebracht. Het zal een samenvatting zijn van wat ik weet en dat we als mensheid moeten weten dat er gewoon wordt samengewerkt met buitenaardse rassen, verschillende regeringen weten hier alles van. Ongeveer 80 jaar geleden is er voor het eerst contact geweest met de buitenaardsen en de Amerikaanse geheime dienst en tegelijkertijd is er besloten alle contact geheim te houden en alle meldingen van bijvoorbeeld UFO’s als onzin af te doen.

Zo, dit is een begin. De volgende keer wil ik het gaan hebben over de agenda van de geheime regering, vervolgens nemen we gezamenlijk door wat we te vrezen hebben van de buitenaardsen.

Rein Feenstra

Tags: , ,

3 Responses to “Contact met buitenaardse rassen (1)”

 1. S.ananda Jaya Says:

  Hoeveel buitenaardse rassen zijn er? Kun je er een aantal benoemen?
  Wordt het niet de hoogste tijd dat we hier op aarde een ‘Buitenaardse Ambassade’ gaan scheppen?

 2. Rein Says:

  Beste Sananda,

  Naar wij weten zijn er onnoemelijk veel buitenaardse rassen, net zoveel als er sterrenstelsels zijn in dit universum. Eerst wil ik een onderscheid maken tussen zuivere en onzuivere rassen. Er zijn 15 buitenaardse rassen die met onze aarde te maken hebben. De meest bekende zijn de Grays en de Anunaki die onzuiver zijn. De overige buitenaardse rassen zijn zuiver en helpen de aarde met de omslag en soms zijn het gewoon waarnemers die het interessant vinden wat hier op aarde gebeurt. Een interessant feit is dat de graancirkels gemaakt zijn door de onzuivere Grays om de aarde impulsen te geven die de overgang naar een zuivere wereld tegenhouden. Het gebeurt dan ook regelmatig dat zuivere rassen de aarde helpen deze negatieve impulsen te ontkrachten. Er gebeurt dus een heleboel achter de schermen. De namen van de onzuivere rassen zijn niet bekend, omdat ze veelal achter de schermen werken. Er zal een moment zijn dat ik meer ga vertellen over buitenaards leven, ik denk binnen nu en twee jaar. Deze timing heeft te maken dat de mensheid klaar moet zijn om deze informatie te kunnen ontvangen en te kunnen verwerken.

  Als de regeringen van Amerika, Australie en Engeland ophouden met het onder de pet houden van de informatie die zij uit de eerste hand hebben van buitenaardsen, dan is het pas mogelijk om te gaan denken over een ambassade voor buitenaardsen.

  Ik hoop voorlopig je vragen voldoende beantwoord te hebben, later meer.

  Rein Feenstra

 3. krabben Says:

  Hoi
  En de reptilians dan ?
  Die zijn ook slecht (onzuiver als je dat bedoeld)

  M Krabben.

Leave a Reply