Monsanto

Monsanto is een Amerikaans chemiebedrijf die gedurende de afgelopen 10 jaar honderden bedrijven heeft opgekocht die zaden produceren en zo grote macht en invloed heeft op de voedselvoorziening. Monsanto ontwikkelt genetisch gemanipu-leerde zaden waar zij patent op krijgen en zij produceren giftige bestrijdingsmiddelen. 

Via de opgekochte zaadleverende bedrijven verkopen zij deze gemanipuleerde zaden aan boeren die door het patent op deze zaden aan allerlei controle en regels zijn gebonden. Elk jaar moeten de boeren bijvoorbeeld opnieuw weer zaden kopen, terwijl ze voorheen de zaden die voortkwamen uit hun gewassen weer konden gebruiken. Ook worden boeren op verschrikkelijke wijze geïntimideerd.

De praktijken van Monsanto zorgen voor een verkrachting van de hele voedselketen en zo uiteindelijk voor een verzwakking van de vitaliteit en de gezondheid van de mens en dier. Monsanto moet worden gestopt, daarom moet iedereen weten van dit criminele gedrag en stuur gerust deze informatie door aan andere betrokken mensen. De eerste stap is dat alle mensen bewust moeten worden gemaakt van het bestaan van de praktijken van Monsanto. Zaterdag 25 mei is er op de dam in Amsterdam een demonstratie tegen Monsanto. Dit is een van demonstraties van de 41 landen die meedoen welke ik van harte ondersteun. Het is begonnen!

Luisteren naar je gevoel bij het kiezen van de juiste voeding?

 

Wie gelooft er nu nog steeds niet dat het een spel is van goed en kwaad op de aarde? Heftig is het niet om deze directe vraag te stellen aan jullie? Velen willen liever het kwaad niet zien en dat is soms wel terecht, want velen zijn bezig met hun eigen stuk van groei en transformatie en dat vraagt vaak al genoeg energie. Het is heel wat om als individu weer bij je goddelijke vermogens te komen en om vrij te zijn van welke belemmering dan ook om weer jezelf te kunnen zijn.

Lange tijd had ik ook genoeg aan mezelf om een en ander op te lossen, maar de afgelopen jaren ben ik steeds meer alles gaan zien zoals het werkelijk is. Dat kun je soms niet eens uitleggen, je moet het voelen en er aan toe zijn. Een aantal jaar geleden zou ik er bijvoorbeeld nog niet aan toe zijn geweest om alles te kunnen zien zoals het werkelijk is, voor ieder is er dus zijn eigen instapmoment. Feit is dat je in deze tijd er bijna niet meer omheen kunt, omdat de waar- en onwaarheden je om de oren vliegen en je er wel over moet na gaan denken of je nu wilt of niet, zeker als het gaat om de juiste voeding.

Toch is het voor diegene die al zover zijn een onderdeel van je groei om te begrijpen hoe alles op een dieper niveau in elkaar steekt. Als je je gevoel hebt afgesloten zal het steeds moeilijker worden te leven in deze wereld, omdat via het eigen gevoel je pas echt alles kunt gaan begrijpen en begrip zorgt uiteindelijk voor rust. Uiteindelijk is dat toch waar iedereen naar verlangt in deze tijden van ‘onrust!’

Alles staat op zijn kop en in het licht van de 5e dimensie trilt op alle niveaus het kwaad los en naar boven. Waarom zien we anders zoveel onthullingen en ja ook verschrikkingen op allerlei gebied. Als je alles ziet dan kun je ook pas werkelijk de juiste keuzes maken die bij je passen. Ik kan me zo voorstellen dat als je voor een groot deel van je gevoel bent afgesloten en je ernstig afgaat op de adviezen van anderen je het dan nu in deze tijd heel moeilijk hebt.

Je losmaken van alle adviezen buiten jezelf en je gevoel weer leidend laten zijn is en blijft ‘a hel of a job.’ Gelukkig zijn er al vele pioniers ons voorgegaan en hebben al eerder hun gevoel gevolgd in bijvoorbeeld het wantrouwen naar genetisch gemanipuleerd voedsel. Zij zijn gaan onderzoeken welke effecten dit heeft op het menselijk lichaam en die zijn niet gering. Een conclusie is duidelijk dat het eten van genetisch gemanipuleerd voedsel leidt tot ernstige ziektes en tot een verzwakking van het menselijk lichaam.

Als we het hebben over voeding dan is de energie en intentie van het voedsel als een spiegel voor je lijf. Voedsel wat ver afwijkt van de oorspronkelijkheid zal het lichaam een impuls afgeven van zwakte. Alles in onze omgeving is dus als een spiegel voor ons.

Waarom kunnen natuurvolkeren zo gemakkelijk van zeer eenzijdige voeding leven zoals van bepaalde wortels en zijn ze toch kerngezond? Die wortel bevat nog alle oorspronkelijkheid zoals is bedoeld door de creator, alle voedingsenergie is er nog in aanwezig, het groeit in de vrije natuur en er is niet mee gerotzooid. Daarnaast ‘voelen’ en ‘weten’ deze mensen dat het ze voedt en ze er prima van kunnen leven. Vergeet ook niet de invloed van de overtuiging wanneer je iets eet. Zouden wij zo’n wortel eten dan denken en zijn we er al snel van overtuigd dat we een tekort aan bepaalde stoffen hebben en dan gaat het lichaam vaak ook nog eens daar zo op reageren.

Het is van levensbelang dat wij met onze poten afblijven van onze natuurlijke oorspronkelijke gewassen. Als dit zo door gaat, zoals Monsanto doet, dan zijn wij binnen de kortste keren verworden tot een zwak mensenras die gemakkelijk is te beïnvloeden en te manipuleren en met de overtuiging het zelf niet meer te weten, terwijl alle antwoorden in je gevoel bij ieder mens te vinden zijn. Zelf je weer krachtig voelen en opgewassen zijn tegen van alles wat je in het leven tegenkomt geeft zo’n goed gevoel! Mensen weten amper meer hoe dat voelt, ze geloven er vaak al niet meer in.

Verworden tot slaven en robots dat willen we toch niet!? Deze boeven moet een halt worden toegeroepen en de mensen moeten bewust worden gemaakt van wat het kwaad allemaal van plan is. Toch heb ik nog alle geloof en hoop dat de omslag verder zijn entree doet. Eerst moet iets zichtbaar worden voor de mensen om daarna de keuze te maken om genetisch gemanipuleerd voedsel te laten staan. We moeten het weer leren voelen zoals dieren dat kunnen, zij weigeren het te eten! Wij kunnen het ook weer leren voelen en zo met een grote boog om genetisch gemanipuleerd voedsel heen lopen, zodat geen mens deze zooi meer koopt, dan pas zal Monsanto ophouden te bestaan.

Marjon van Vliet

 

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.